Acties

Acties

Let op: de veiling is gesloten!

SC Heerenveen fans opgelet!

Kennen jullie Kenneth Otigba nog??? Hij heeft afgelopen seizoen op huurbasis bij de Turkse club Kasimpasa gespeeld, waar hij zich verder heeft kunnen ontwikkelen. En niet zo’n klein beetje ook! Na een mooie carrière bij SC Heerenveen en Kasimpasa, maakt hij de definitieve transfer naar de Hongaarse topclub Ferencvaros TC Budapest.

Kenneth Otigba: “Zoals jullie weten ga ik afscheid nemen van de club SC Heerenveen. Graag wil ik iedereen hierbij nogmaals bedanken voor de steun en support van de afgelopen jaren. Ik heb een shirt van Kasimpasa met alle handtekeningen van de spelers die ik ga veilen!

Grijp nu je kans en bied mee op het unieke Kasimpasa shirt van Kenneth Otigba met de handtekeningen van alle spelers van het hele elftal!

Ps. binnenkort gaan we ook nog Otigba zijn SC Heerenveen shirt met alle handtekeningen van de spelers van SC Heerenveen veilen!!  

  • Product
   • Huidige biedingen
   • Biedingen geplaatst
   • Eindigt over

Loop mee met Pryanca Verbree!

Pryanca Verbree is een spontane meid van 24 jaar oud. Momenteel zit ze in het derde leerjaar van de lerarenopleiding aardrijkskunde aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. In haar vrije tijd voetbalt ze veel en speelt ze graag gitaar.

Het initiatief 

In de week van 21 mei 2017 gaat ze de route naar Santiago de Compostella lopen voor Inspired2Be! In totaal zal ze 786 kilometer gaan lopen in vier tot vijf weken tijd. Deze tocht gaat ze starten in het plaatsje St. Jean Pied de Port om vervolgens langs onder andere Leon en Burgos uiteindelijk in Santiago de Compostella aan te komen.

"Steun Pryanca" met de sponsoractie. Je kunt al een bijdrage leveren door middel van een kleine  donatie. 

 

                   De Route:  Camino de Frances, 786 km 

Contact

Stichting Inspired2Be

T.a.v. R.C.Raaijmakers

IBAN
NL28 INGB 0007 7540 84

 

Email

Info@inspired2be.org

 

Tel 
+31 640990331

Kvk 

68049277

 

RSIN (Fiscaal nummer)
857280429