Bedrijf
Wij werken samen met bedrijven op alle niveaus, van grootschalige ondernemingen tot familiebedrijven en van initiatieven van MKB-ers tot ZZP-ers. Van strategisch samen werken tot in actie komen. Wilt u ook investeren in de toekomst van kinderen? 

Wil je inspired2Be helpen?

Graag! Dit kan door middel van (eenmalig) donatie of door in actie te komen met uw bedrijf en samen met uw collega’s voor Inspired2Be. U kunt zelf de hoogte bepalen van je gift, om een donatie te schenken. Daarom vragen wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Alvast bedankt voor uw steun!

Naam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bedrag €*


Kom in actie!

Samen met uw collega’s of bedrijf voor Inspired2Be. U kunt op een sportieve manier in actie komen maar ook op heel veel andere manieren. Organiseer een veiling, feest of een kantoorborrel of doe mee aan een sportevenement. Initieer een spaaractie, mobiliseer uw netwerk en laat u sponsoren. Er zijn genoeg leuke manieren om geld te inzamelen voor Inspired2Be.

Ook kunt u helpen door middel van te doneren, te sponsoren of in de vorm van een partnerschap, mocht u hier vragen over hebben? "klik hier"

Contact
Stichting Inspired2Be

T.a.v. R.C.Raaijmakers

IBAN
NL28 INGB 0007 7540 84

Email
Info@inspired2be.org


Tel
+31 640990331

Kvk 
68049277


RSIN (Fiscaal nummer)
857280429