Over ons
OKF-ujFQ
R.C. Raaijmakers
Oprichter & Bestuursvoorzitter

Inspired2Be is een jonge stichting die is opgericht in 2017. De stichting is opgezet door Channel Raaijmakers student aan de NHL Hogeschool vanuit de minor ondernemer.

 

"Door voor iemand anders een kleine moeite nemen kan al je een wereld van verschil maken,  dat is wat wij doen."

Help mee!

Wij vinden dat elk kind op de wereld een eerlijke kans op een toekomst verdient, waar ze ook  worden geboren. Wij helpen kwetsbare kinderen ter plekke met:

✔ Onderwijs
✔ Sport en spel
✔ Veilige omgeving

Officieel geregistreerd

"Wij vallen onder de categorie: Steunfondsen".

Inspired2Be is een stichting zonder winstoogmerk, deze is daarom ook bij de notaris vastgelegd en staan we ingeschreven bij het Kamer van Koophandel.

 

Het verhaal van Darren

Dit is Darren een 19-jarige skater uit de wijk Bonteheuwel. Hij vertelt aan ons over de wijk waar hij is opgegroeid, in de wijk is het moeilijk als kind je weg te vinden zegt hij, er is een hoop geweld en drugsmisbruik.

Hij vertelt ook over een vriend van het die pasgeleden slachtoffer is geworden van zinloos geweld. Op 18-jarig leeftijd is de jongen overleden aan kogelschoten en dit is de helaas de dagelijks realiteit.

 

Samen met zijn 2 beste vrienden organiseren ze onder begeleiding van Inspired2Be skate-sessies voor de kinderen in de buurt. De jongens zorgen ervoor dat 2 keer per week een skate-middag is voor de kinderen in de wijk, ze hebben geen goede spullen maar ze doen het met de beetjes die ze hebben. Zo heeft Darren bijvoorbeeld een skateboard die hij dan deelt met kinderen die geen hebben maar toch willen skaten en zo gaat het ook met de skeelers van zijn vrienden. 

"Wij willen in de toekomst nog verder uitbreiden naar andere gebieden waar de kinderen het heel hard nodig hebben".

Het meest inspirerende aan deze kinderen is ook dat in hun eigen omgeving opgroeien waar het niet altijd even makkelijk is geweest. Toch proberen ze samen het beste ervan te maken en zijn graag voorbeeld aan de jeugd in de wijk. Door het organiseren van de naschoolse-activiteiten betekenen ze veel voor de jeugd in de wijk.

Contact
Stichting Inspired2Be

T.a.v. R.C.Raaijmakers

IBAN
NL28 INGB 0007 7540 84

Email
Info@inspired2be.org

Tel
+31 517850134

+31 640990331

Kvk 
68049277

RSIN (Fiscaal nummer)
857280429